covid-19

Covid-19 (2)

OBRIM GUAJARA

La nostra màxima prioritat continua sent el compromís d’oferir una experiència única als nostres clients, respectant les directrius que ens marca la normativa sobre el COVID-19 (Ordre ministerial SND/388/2020, de 3 de maig); que ens permet reprendre l’activitat de Guajara amb certs requisits. Per això, destaquem els següents punts:

Cites:

Us atendrem amb cita prèvia, que podeu demanar per telèfon (971.36.76.51), per correu electrònic (noviasb@gmail.com) o al nostre web (www.noviasguajara.com). Es prega puntualitat. En cas de no poder assistir us agrairem aviseu amb la major antelació possible.

Recollida d’articles:

Per a recollir i/o abonar els articles també s’ha de demanar cita, per tal de poder gestionar millor l’atenció personalitzada i garantir que no hi hagi més d’un client a l’hora dins la botiga.

Accés al local i mesures de protecció:

  • Els clients hauran d’esperar al carrer fins que se’ls convidi a entrar.
  • En entrar, els clients hauran de desinfectar-se les mans amb el gel que els proveïrem.
  • És obligatori l’ús de mascaretes, guans i protectors de sabates. Us demanem col·laboreu amb Guajara i, en la mesura del posible, porteu les vostres mascaretes.

Horari preferent per a menors de 14 anys:

Es reserven les franges horàries de 12:00 a 13:00 i de 17:00 a 18:00 hores per a l’atenció preferent dels menors de 14 anys, coincidint amb les franges horàries per a la realització de passejos i activitat física d’aquest col·lectiu.

Horari preferent per a majors de 65 anys:

Es reserven les franges horàries de 10 a 11 i de 19 a 20 hores per a l’atenció preferent de les persones majors de 65 anys, coincidint amb les franges horàries per a la realització de passejos i activitat física d’aquest col·lectiu.

Mesures d’higiene:

Guajara es compromet a seguir tots el protocols de neteja i higiene (del local i dels articles) marcats per la normativa vigent.

Sempre a la teva disposició

Els nostres canals de comunicació romanen actius. Fes-nos arribar les teves peticions a través de l’apartat contacte i recorda que també ens pots escriure a través dels nostres perfils a les xarxes socials.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s