Uncategorized

Covid-19

Junts ho aconseguirem

La nostra màxima prioritat continua sent el compromís d’oferir una experiència única als nostres clients. Amb l’objectiu de resoldre els dubtes i inquietuds recurrents en aquests dies, us deixem un apartat FAQs relatives al covid-19 i als nostres servei.

Vull planificar una cita

Quan tornareu a obrir la vostra botiga?

La nostra botiga tornarà a obrir quan la normativa ho permeti.

Tot i que en aquests moments la botiga està tancada, puc agafar cita?

Si, et pots posar en contacte amb nosaltres des de l’apartat contacte de la nostra web . No obstant, recorda que l’obertura de la nostra botiga depen de les pautes d’obligat seguiment dictades pel Govern estatal. Per aquest motiu, en cas que agafis cita i la nostra botiga encara estigui tancada, ens posarem en contacte amb tu per reservar un altre dia i hora.

Et convidem a que ens segueixis a través dels nostres perfils a les xarxes socials per romandre informat/da de les nostres comunicacions.

Ja he encarregat el meu vestit, quan podré emprovar-me’l?

Estarà llest el meu vestit per la data prevista?

Si, estem rebent tots els productes encomanats, motiu pel qual no hi haurà retràs ni inconvenients: tindreu el vostre vestit enllestit per la data prevista i el podreu lluir com l’heu somiat.

Quan podré recollir el meu vestit?

Des de Guajara ens estem posant en contacte amb totes les persones que teníeu una recollida prevista durant el pròxims dies. Tot dependrà del que ens permetin les autoritats locals, però trobarem una solució personalitzada.

Si haig d’endarrerir l’esdeveniment, us adaptareu a la nova data?

Som completament conscients de la situació actual i de tots els imprevists que poden sorgir. En cas que el vostre esdeveniment es posposi, Guajara s’adaptarà al 100%.

Sempre a la teva disposició!

Els nostres canals de comunicació romanen actius. Fes-nos arribar les teves peticions a través de l’apartat contacte i recorda que també ens pots escriure a través dels nostres perfils a les xarxes socials

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s