Uncategorized

Trunk Show – Grup ROSA CLARÁ

Del 31 d’0ctubre al 2 de novembre de 2019

Mod. Nules

Et convidem al Trunk Show del Grup Rosa Clarà que tindrà lloc a Guajara del 31 d’octubre al 2 de novembre de 2019

Un Trunk Show és una oportunitat única per conèixer a fons la col·leció de vestits de Núvia de Luna Novias, Alma Novias i Aire Barcelona del grup Rosa Clará. A part dels vestits que habitualment hi ha a Guajara, durant els dies del Trunk Show podràs veure i emprovar-te més de 60 vestits del mostrari, tots ells de la nova col·lecció 2020. Disposarem de tot tipus de vestits: estil princesa, bohemi, sirena,… Deixaràs perdre aquesta oportunitat?

És necessari reservar cita prèvia (971.36.76.51). Si  al final no pots venir, t’agrairem ens ho comuniquis per tal de poder donar l’hora a una altra persona. Així mateix, segueix les xarxes socials de Guajara per tenir tota la informació del trunk show.

És una ocasió única per triar el teu vestit de Núvia. T’hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s