Uncategorized

Tendències Núvia 2020

Les creacions Aire Barcelona 2020 demostren la qualitat amb la que treballa el Grup Rosa Clará: els outfits nupcials són autèntiques peces de pura artesania confeccionats amb teixits nobles.

Els vestits de núvia romàntics, enriquits amb delicades puntes de cotó i crochet, així com els outfits que combinen encaixos en els cossos i afegeixen un efecte transparent tan suggeridor com elegant, destaquen per representar la identitat de la marca, i més concretament la de les col·leccions Aire Barcelona.

Núvies romàntiques 2020

La col·lecció Aire Boho fa sucumbir a aquelles núvies dolces que entenen la sofisticació des de l’òptica més actual. Aquelles que saben apreciar el valor de la confecció feta a mà, les mateixes que estimen la riquesa que aporta cada detall en un vestit de núvia boho chic: botons perlats, passamaneries, cintes, puntes…

Lleugeresa i delicadesa defineixen per excel·lència als vestits de núvia Aire Beach Wedding, especialment pensats per a les dones que se senten lliures i que persegueixen destacar la sensualitat que les fa tan úniques, enfundant-se vestits de núvia senzills però no per això menys exclusius.

Beach Wedding 2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s