Uncategorized

Tendències Núvia 2019

TENDENCIAS NÚVIA 2019

Et cases durant el 2019? Vols començar a mirar-te vestits de núvia, però no tens clar què es porta? Et resumim quines són les 10 gran tendències per aquest any 2019 independentment de l’estil que tinguis (boho, romàntic, clàssic o minimalista).

  1. Transparències

Les transparències són l’element clau d’aquesta nova temporada 2019. La idea fonamental de les transparències és ressaltar determinades part del cos. Podem trobar aquestes transparències a l’escot, l’esquena, els braços… Trobareu opcions arriscades, on les transparències seran les grans protagonistes del vestit, o més discretes.

  1. L’esquena, la gran protagonista.

Una temporada més l’esquena esdevé la gran protagonista del vestit de núvia. Podem trobar vestits amb un gran escot a l’esquena i d’altres que tenen una esquena tipus tattoo on es juga amb les transparències i el disseny del guipur. La intenció és que l’esquena no passi inadvertida.

  1. Amplis escots i obertures a la falda.

Cada vegada està agafant més força la tendència de les grans obertures, no només a l’esquena i a l’escot, sinó també a la part davantera de la falda. Així, cada vegada més trobem vestits de tall sirena que presenten una gran obertura fins al genoll.

  1. Conjunt de dues peces amb crop top.

El vestit ha estat el rei durant les darreres temporades, però sembla que els conjunts de dues peces van agafant força, especialment la combinació de falda amb tall alt i un crop top. Aquesta última opció dóna un aire més modern i juvenil a l’estilisme.

  1. Faldes superposades.

Per què no jugar amb el vestit de núvia i transformar-lo en els diferents moments de la cerimònia i la festa? Aquesta és la finalitat de les faldes superposades. La idea és que durant la cerimònia portis aquesta falda superposada, però que després te la puguis treure durant la festa per tal d’anar més còmode. Aquesta falda farà que sembli que portis dos vestits diferents.

  1. Color en el vestit de núvia.

Les últimes tendències pretenen transcendir el monocromatisme tradicional en el vestit de núvia i afegir-li tots de color. Aquests tocs es poden posar de diferents formes: amb un cinturó de color, amb un vel d’un color salmó o blau, amb les sabates… T’atreveixes a posar-te el teu color preferit el dia del teu casament?

  1. Afegir elements.

Una de les tendències de la nova temporada és ‘la transformació’, és a dir, anar canviant el vestit durant la cerimònia i la festa. Hem vist que això es pot fer amb les faldes superposades, però també pots optar per portar una capa, amb vels, faldes combinades, entre d’altres.

  1. La silueta A és la predominant.

La silueta predominant d’aquesta temporada és la A. Aquesta silueta estilitza i allarga la figura de totes les persones. Aquesta silueta destaca la part del tronc i el talle creant un efecte òptic que estilitza la figura.

  1. Teixits

Els vestits de núvia de la col·lecció 2019 es caracteritzen per l’ús de teixits com el crep, el tul i l’organza de seda. Així mateix, la pedreria, l’encaix i les plomes són les grans protagonistes de la temporada.

  1. Pantalons i granotes

Si ets una persona atrevida o cerques una opció diferent pel dia del teu casament, per què no optar pels pantalons de tall alt amb un crop top? I què tal una granota? I un vestit midi? Estàs de sort, són les grans tendències de la temporada.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s