Uncategorized

PRESENTACIÓ COL·LECCIÓ NÚVIA

Els dies 24 i 25 de gener de 2020 es podran veure les diferents col·leccions de núvia d’Aire Barcelona (GRUP ROSA CLARÁ) a Guajara.

AIRE ATELIER: Els vestits de núvia amb màniga llarga, els estilismes amb faldilles estructurades i voluminoses, o els dissenys Aire Atelier amb escots pronunciats plantegen looks d’alta costura, d’exquisida qualitat i indiscutible disseny, per a núvies que decideixen vestir un conjunt nupcial de somni el dia que afermen i celebren el seu amor.

AIRE BEACH: Lleugeresa i delicadesa defineixen per excel·lència als vestits de núvia Aire Beach Wedding, especialment pensats per a les dones que es senten lliures i que persegueixen destacar la sensualitat que les fa tan úniques enfundant-se vestits de núvia senzills però, no per això, menys exclusius.

AIRE BARCELONA: Els vestits de núvia romàntics, enriquits amb delicades puntes de cotó i crochet, així com els outfits que combinen encaixos en els cossos i afegeixen un efecte transparent tan suggeridor com elegant, destaquen per representar la identitat de la marca, i més concretament la de les col·leccions Aire Barcelona.

AIRE BOHO: La col·lecció Aire Boho fa sucumbir a aquelles núvies dolces que entenen la sofisticació des de l’òptica més actual. Aquelles que saben apreciar el valor de la confecció feta a mà i amb molta delicadessa, les mateixes que estimen la riquesa que aporta tenir cura de cada detall en un vestit de núvia boho chic: botons perlats, passamaneries, cintes, puntes…

AIRE DIAMOND: Aquelles dones que, decididament, volen vestir el dia de les seves noces un vestit únic pel seu volum i impecables acabats, sucumbiran amb els vestits princesa que componen la línia nupcial Aire Diamond.

Els vestits es podran veure i emprovar, motiu pel qual es recomana demanar cita trucant al 971.36.76.51

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s